Je wilt een nieuwe website

Heb je een eigen zaak en ben je tot de conclusie gekomen dat het tijd is voor een eigen website? Je wilt je eigen stekje veroveren op het world wide web want je ziet alles nu wat ruimer en je ambities reiken verder? Je hebt nu heel precieze en SMARTe doelen? Dan volstaat een facebook-account waarschijnlijk niet meer.

Jij wilt meer! Als professional wil je een website en dus ga je waarschijnlijk aankloppen bij een webdeveloper of een webdesigner. Mensen die de technische kant van een website beheersen, maar zelden ook de inhoudelijke.

Hoe zal de structuur van je website eruit zien? Hoe groot mogen de foto’s zijn? Hoe draag ik de gegevens over aan de webdesigner? Welke tekst moet er op mijn website verschijnen? Hoe schrijf ik die tekst? Welke font is aan te raden? Welke items mogen er zeker niet ontbreken aan mijn website? Welke CMS moet ik gebruiken (heel belangrijk!)? Bij het opstarten van een website worden er duizend-en-een vragen op je afgevuurd. Achteraf win je heel wat tijd door ineens de juiste antwoorden op je vragen aangereikt te krijgen!

Ik heb ervaring met websites van belangrijke toeristische actoren. Jij kunt profiteren van mijn ervaring.

Wil je over je project spreken? Bel mij even, vrijblijvend natuurlijk. Ondernemers helpen bij het opstarten van hun zaak…I love it!

Je hebt al een website

Je kent het klappen van de zweep. Je beseft maar al te goed dat het een niet te onderschatten klus is om een website te onderhouden en zeker niet als dat in verschillende talen moet gebeuren. Lees verder, want ik kan je misschien helpen bij het updaten van je website:

  • Ik heb vooral ervaring met WordPress en Typo 3.
  • Ik redigeer en vertaal teksten.
  • Ik pas spontaan SEO toe en beveel het gebruik van Google Analytics aan. Daarmee kun je je website analyseren en je inhoud aanpassen aan de vermoedelijke intenties van de bezoeker.

SEO, Google Analytics, zoekwoordenonderzoek…er is zoveel om over te spreken, zoveel om te doen. Waarom bel je niet eens?

Contacteer mij