An Van Rie

Stichtster van AVR Communication

Als master in de oude geschiedenis (gespecialiseerd in het vertalen van Oudgriekse historische teksten) ben ik mijn loopbaan begonnen als lerares in het middelbaar onderwijs. Daarna werkte ik in een telecommunicatiebedrijf als customer support representative, teamleader en projectmanager.

In 2013 heb ik, na mijn verhuis van Leuven naar de Oostkantons, de overstap naar de toeristische sector gemaakt. Ik leidde het toeristisch bureau van Waimes en voltooide een postuniversitaire opleiding in Toerisme- en vrijetijdsmanagement.

In 2015 besloot ik om zelfstandig aan de slag te gaan als freelance vertaler.

Mijn interesse in marketing en het ontwerpen van websites was snel gewekt. Talrijke opleidingen stelden me in staat om websites vlot te beheren en te analyseren, zowel op het vlak van inhoud als van SEO.

Een bijscholing over WordPress (2021), heeft me in staat gesteld zelf eenvoudige WordPress-websites te maken, maar vooral om te begrijpen waartoe een krachtige CMS als WordPress in staat is en het gigantische potentieel ervan actief in te zetten ten voordele van mijn klanten.

Ik ben viertalig:

Nederlands: moedertaal.

Frans, Duits, Engels: vaardige gebruiker (CEFR-niveau C2  en C1 ).